همه چیز درباره لیمو ترش + 2 تذکر خیلی مهم

by لیمو ترش in سپتامبر 5, 2019

لیمو ترش = ليمون الحامض = Citron
شرح:
لیمو ترش، از تیره مرکبات است که در شمال و جنوب ایران پرورش داده می شود. این میوه پس از رسیدن کامل، به رنگ زرد خوشرنگ می شود، از پوست لیمو، اسانسی می گیرند که عطر مخصوصی دارد در این زمینه لیموی سبز و نرسیده، بیش از لیموی زرد و رسیده اسانس دارد.
قسمتهایی که از درخت لیموترش، در غذا و درمان مورد استفاده قرار میگیرد عبارتند از: ۱- میوه. ۲- تخم و دانه میوه. ۳- پوست میوه. ۴- گل یا شکوفه لیمو. ۵- برگ درخت لیمو.
لیمو ترش را به صورت خام، دم کرده و شربت مصرف می کنند.
در زبان عرب لیمو ترش را ليمون الحامض، نامند. باید دانست مرکبات شمال، پر آبتر، ترشتر و پوست نازکترند
ولی مرکبات جنوب: شیرین تر، کم آبتر و پوست کلفت تر می باشند.
برای استفاده از خواص و طعم لیمو، آن را خشک می کنند، تا علاوه بر نگهداری آن به مدت طولانی، بتوان به مناطق گرمسیری نیز جمل شود، لیموی خشک را لیمو عمانی گویند.

همه چیز درباره لیمو ترش + 2 تذکر خیلی مهم

همه چیز درباره لیمو ترش + 2 تذکر خیلی مهم

 

همچنین بخوانید : همه چیز درباره گلابی + 3 تذکر خیلی مهم

تذکرات مصرف لیموترش


1- طرز تهیه آب ليمو – لیموی تازه را در مجاورت هوا قرار می دهند تا مقداری از طراوت و اسانس خود را از دست بدهد تا باعث تلخی آبلیمو نگردد. سپس لیمو را برش داده و تحت فشار قرار می دهند. باید دقت نمود که دانه لیمو، له نشود زیرا باعث تلخی آب لیمو می شود و دیگر آنکه اسانس پوست لیمو را تا حد امکان با آب لیمو مخلوط نکنید، زیرا آبليمو تلخ می شود.
۲- شرایط نگهداری آب لیمو
الف – هیچگاه شیشه محتوی آبلیمو، نباید سرخالی باشد.
ب – همیشه درب شیشه محکم بسته شود.
ج – آب لیمو را در جای خشک نگهداری کنند
بنابراین اگر هر یک از شرایط فوق رعایت نشود، آبلیمو دچار تخمیر و فساد می گردد.

  1. آب لیمو برای کسانی که زخم معده دارند زیان آور است و بهتر است این اشخاص از آب لیموی شیرین استفاده کنند که برای زخم معده مفید است.

Leave a Reply